MacCare

watchOS 10.0.2

WatchOS 10.0.2 är släppt för Apple Watch Ultra 2 och och Series 9.

iOS 17.0.2

iOS 17.0.2 är släppt. Uppdateringen åtgärdar ett problem vid överföring från en annan iPhone.

Safari 17

Safari 17 är släppt för macOS Monterey och Ventura och innehåller nya funktioner för profiler, förbättrad privat surfning, bättre sökning och bättre hantering av flikar. Safari 17 innehåller också säkerhetsförbättringar.

macOS Sonoma 14

macOS Sonoma 14 är släppt med en hel del nyheter. Mer info direkt hos Apple: https://www.apple.com/se/macos/sonoma/

Safari 16.6.1

Safari 16.6.1 släppt och innehåller viktiga säkerhetsförbättringar. Safari 16.6.1 är tillgänglig för macOS Big Sur och macOS Monterey.

iOS 17.0.1 och iPadOS 17.0.1

iOS 17.0.1 och iPadOS 17.0.1 är släppt och innehåller viktiga säkerhetsförbättringar.

ios 16.7 och iPadOS 16.7

iOS 16.7 och iPadOS16.7 är släppt och innehåller viktiga säkerhetsförbättringar.

watchOS 10.0.1

watchOS 10.0.1 är släppt och innehåller viktiga säkerhetsförbättringar.

watchOS 9.6.3

watchOS 9.6.3 är släppt och innehåller viktiga säkerhetsförbättringar.

macOS Monterey 12.7

macOS Monterey 12.7 är släppt och innehåller viktiga säkerhetsförbättringar.

macOS Ventura 13.6

macOS Ventura 13.6 är släppt och innehåller viktiga säkerhetsförbättringar.

iOS 17.0.1

iOS 17.0.1 är släppt och innehåller säkerhetsförbättringar.

Xcode 15

Xcode 15 är släppt med SDK för iOS 17, tvOS 17, watchOS 10 och macOS Sonoma.

iMovie 10.3.9

iMovie har uppdaterats till 10.3.9, bland annat med bättre stöd för film importerad från iPhone 15.

Keynote, Pages och Numbers 13.1

Keynote, Pages och Numbers har uppdaterats till version 13.1.

watchOS 10

WatchOS 10 är släppt.

tvOS 17

tvOS 17 är släppt. Mer info kommer men en del finns här: https://www.apple.com/se/newsroom/2023/06/tvos-17-brings-facetime-and-video-conferencing-to-apple-tv-4k/

iPadOS 17

iPadOS 17 är släppt med en kort och en lång beskrivning:

Låsskärmen i iPadOS 17 har fått ny utformning och nya sätt att anpassa, presentera dina bilder och lägga till widgetar för lättillgänglig information. Meddelanden har en ny märkesfunktion som för samman alla dina märken. Nu finns appen Hälsa på iPad med ny utformning för den större skärmen. Produktivitetsförbättringar gör det enklare att arbeta med PDF-filer och skannade dokument i deras fulla bredd i Anteckningar, medan Blickfång ger dig större flexibilitet när du arrangerar fönster och stöd för kameror på externa skärmar. iPadOS 17 innehåller även uppdateringar av Safari, Tangentbord, Musik och AirPlay med mera.

Du hittar mer information om säkerhetsinnehållet i Apple-programuppdateringar på
https://support.apple.com/HT201222

respektive

Låsskärm
Den nyutformade låsskärmen kan anpassas på nya sätt genom att visa favoritbilder, anpassa typsnittsstilar, lägga till widgetar med mera.
En djupeffekt med flera lager placerar motivet i bilden framför tiden.
Du kan skapa flera låsskärmar och enkelt växla mellan dem.
Låsskärmsgalleriet innehåller personliga förslag tillsammans med handplockade samlingar från Apple, med nya bakgrunder som Kalejdoskop, Hallå och Sjö.
Motion-effekten för Live Photo-bakgrundsbilder får låsskärmen att kännas mer dynamisk med Live Photo-bilder som övergår till hemskärmen när du låser upp.
Med Liveaktiviteter kan du enklare hålla koll på saker som händer i realtid, direkt från låsskärmen.
Notiser visas i nederkanten av låsskärmen och kan visas som en utökad lista, en trave eller ett totalantal.

Widgetar
Widgetar på låsskärmen visar information om sådant som väder, batterinivåer, kalenderaktiviteter och widgetar från tredje part med ett ögonkast.
Med interaktiva widgetar kan du utföra åtgärder, som att markera en påminnelse som slutförd, direkt via widgeten genom att trycka på den på hemskärmen eller låsskärmen.
Med Ångra på hemskärmen kan du ångra var du placerat en widget genom att skaka iPad eller trycka med tre fingrar.

Meddelanden
I iMessage-appen Märken hittar du alla dina märken, inklusive animerade märken, Memoji, Animoji, emojimärken och märkespaket från tredje part.
Skapa animerade märken genom att lyfta ut huvudmotivet från bilder eller videor och stilsätta dem med effekter som Glansig, Bubblig, Tecknad och Kontur.
Transkribering av ljudmeddelanden är tillgängligt för ljudmeddelanden som du tar emot, så att du kan läsa dem direkt och lyssna på dem senare.
Förbättringar i Sök hjälper dig att hitta meddelanden snabbare genom att du kan kombinera sökfilter som personer, nyckelord och innehållstyper som bilder eller länkar så att du hittar exakt det du letar efter.
Svep till höger på en bubbla om du vill svara på det specifika meddelandet.
Rensning av engångsverifikationskoder raderar automatiskt verifikationskoder från appen Meddelanden när de har använts med autofyll i andra appar.

FaceTime
Lämna ett video- eller ljudmeddelande så att du får fram precis det du vill ha sagt när någon inte svarar på ditt FaceTime-samtal.
Använd iPad som kamera och ha FaceTime-samtal på Apple TV (Apple TV 4K andra generationen och senare).
Reaktioner sprider ut 3D-effekter som hjärtan, ballonger och konfetti med mera runt dig under ett videosamtal och kan utlösas med gester.
Använd videoffekter till att justera intensiteten när du använder studioljus och porträttläge.

Hälsa
Appen Hälsa på iPad är utformad för den större skärmen med bland annat sidofältet för snabb navigering, rikligt med detaljer i Favoriter och interaktiva diagram.
Hälso- och fitnessdata synkroniseras sömlöst mellan enheter som iPad, iPhone och Apple Watch, och även mellan kompatibla appar och enheter från tredje part.
Vid delning av Hälsa kan du välja vilka hälsodata som ska delas med de som står dig närmast, och du kan få viktiga notiser om närståendes hälsa och visa saker som deras aktivitet, rörelsedata, pulsdata och trender.
Med reflektioner av sinnestillstånd kan du logga dina tillfälliga känslor och dagliga sinnesstämningar, välja vilka faktorer som påverkar dig mest och beskriva dina känslor.
Interaktiva diagram ger dig insikter om ditt sinnestillstånd, hur det har förändrats över tid och vilka faktorer som kan ha påverkat sådant som träning, sömn och mindfulness-minuter.
Självskattningstester för psykisk ohälsa kan hjälpa dig att förstå din aktuella risk för depression och ångest, och om du kan dra nytta av att få stöd och hjälp.
Skärmavstånd utnyttjar den TrueDepth-kamera som används för Face ID till att uppmuntra dig att öka avståndet till enheten och på så vis undvika ansträngda ögon och minska risken för närsynthet hos barn.

Anteckningar
Inbäddade PDF-filer och skannade dokument visas med hela sin bredd i anteckningen, så att du enkelt kan visa och märka ett dokument du granskar.
Med länkade anteckningar kan du skapa hyperlänkar till andra anteckningar och på så vis koppla idéer, innehåll eller valfri information.
Med möjligheten att formatera indragna citat kan du enkelt och visuellt markera ett textavsnitt med ett citatfält.
Textformatering med fast stil ger textindrag med fasta breddsteg och en tydlig bakgrund.
Med Öppna i Pages kan du skapa ett Pages-dokument av en anteckning via delningsmenyn.

Safari och lösenord
Med hjälp av profiler särskiljs ditt surfande för t.ex. arbete och privat bruk så att historik, cookies, tillägg, flikgrupper och favoriter hålls separerade.
Förbättringar i Privat surfning inkluderar låsning av privata surfningsfönster när du inte använder dem, blockering av kända spårare och borttagning av identifierande spårning från webbadresser.
Med delning av lösenord och lösennyckel kan du skapa en lösenordsgrupp som du sedan kan dela med betrodda kontakter och som uppdateras när medlemmar i gruppen gör ändringar.
Autofyll för engångsverifikationskoder från Mail i Safari så att du kan logga in utan att lämna webbläsaren.

Tangentbord
Autokorrigeringar är enklare att redigera. Korrigerade ord stryks under tillfälligt och du kan återgå till det du skrev först med bara ett tryck.

Freeform
Förbättrad ritfunktion med nya verktyg, som reservoarpenna, linjal och vattenfärger samt formigenkänning.
Med Följ med kan de du samarbetar med följa dina rörelser och åtgärder över tavlans arbetsyta.
En förbättrad diagramfunktion hjälper dig att snabbt skapa diagram och flödeskartor genom att dra anslutningshandtag så att objekt kopplas till varandra.
Lägg till innehåll från andra appar på dina Freeform-tavlor genom att använda Dela till Freeform och delningsbladet.
Med PDF-märkning kan du göra anteckningar direkt i PDF-filer på tavlan.
Med 3D-interaktion kan du förhandsvisa 3D-objekt på arbetsytan med Överblicka.

Blickfång
Mer flexibel fönsterplacering gör det möjligt att skapa den fönsterlayout som passar dig bäst, med större dragbara områden för noggranna val och placeringar av appar.
Kameror på externa skärmar kan användas för FaceTime- och videosamtal.

AirPlay
Med en intelligent AirPlay-enhetslista är det nu ännu enklare att hitta rätt AirPlay-kompatibel TV eller högtalare genom att enheterna visas i relevansordning, baserat på vad du föredrar.
Föreslagna enhetsanslutningar för AirPlay visas aktivt för dig som en notis så att det blir ännu smidigare att ansluta till de AirPlay-enheter du föredrar.
Anslutningen mellan den mest relevanta AirPlay-kompatibla enheten och iPad sker automatiskt, så du behöver bara trycka på ”Spela upp” när du vill börja titta och lyssna på innehållet.

AirPods
Adaptivt ljud är ett nytt lyssningsläge som dynamiskt blandar aktiv brusreducering och transparens för att skräddarsy upplevelsen av brusreducering efter omgivningsmiljön (AirPods Pro (andra generationen) med fast programvara version 6A300 eller senare).
Personanpassad volym justerar medieinnehållets volym utifrån miljön och den typ av lyssningsupplevelse du föredrar över tid (AirPods Pro (andra generationen) med fast programvara version 6A300 eller senare).
Konversationsfokus sänker medievolymen och förstärker rösterna på personer som står framför användaren, samtidigt som bakgrundsljudet tonas ned (AirPods Pro (andra generationen) med fast programvara version 6A300 eller senare).
Stäng av eller slå på ljudet på mikrofonen genom att trycka på armen på AirPods eller på Digital Crown på AirPods Max under ett pågående samtal (AirPods (tredje generationen), AirPods Pro (första och andra generationen) eller AirPods Max med fast programvara version 6A300 eller senare).

Integritet
Varningar för känsligt innehåll kan aktiveras för att förhindra att bilder som innehåller nakenhet oväntat visas för användaren i Meddelanden, AirDrop, kontaktaffischer i appen Telefon och i FaceTime-meddelanden.
Utökat skydd för kommunikationssäkerhet för barn kan nu utöver bilder också upptäcka video som innehåller nakenhet som barn kan få eller försöka skicka i Meddelanden, AirDrop, kontaktaffischer i appen Telefon, FaceTime-meddelanden och systemets bildväljare.
Förbättrade behörigheter för delning ger dig ännu mer kontroll över vad du delar med appar, med en inbäddad bildväljare och endast skrivtillgång för Kalender.
Med skydd för länkspårning tas den extrainformation som vissa webbplatser använder i sina webbadresser för att spåra dig mellan olika webbplatser bort från länkar som delas i Meddelanden, Mail och vid privat surfning i Safari, utan att länkarnas funktion påverkas.

Hjälpmedel
Åtkomststöd förenklar appar och upplevelser till de viktigaste funktionerna i Telefon, FaceTime, Meddelanden, Kamera, Bilder och Musik som har stor text, visuella alternativ samt fokuserade val för användare med kognitiva funktionsnedsättningar.
Med Tal i realtid kan du skriva vad du vill säga och få det uppläst i telefonsamtal, FaceTime-samtal eller när du pratar ansikte mot ansikte med någon annan.
Med läget Peka och tala i appen Förstorare kan du använda iPhone till att läsa upp text på fysiska objekt med små etiketter, som knappsatser på dörrar och knappar på hushållsapparater.

Den här versionen innehåller även andra funktioner och förbättringar:
Husdjur i albumet Personer i Bilder hanteras som enskilda individer i albumet, precis som släkt och vänner.
I widgeten Fotoalbum kan du välja ett enskilt album från appen Bilder som sedan visas i widgeten.
Med delning av föremål i Hitta kan du dela en AirTag eller ett Hitta-nätverkstillbehör med upp till fem andra personer.
Aktivitetshistoriken i Hem visar den senaste historiken för dörrlås, garageportar, säkerhetssystem och kontaktsensorer.
Nya Memoji-märken i Tangentbord inkluderar gloria, småler och tittut.
När du söker efter en app i Spotlight ger de bästa träffarna appgenvägar till nästa åtgärd.
Med inloggning med e-postadress eller telefonnummer kan du logga in på iPad med valfri e-postadress eller telefonnummer som finns registrerat på ditt Apple‑ID-konto.

Den här versionen innehåller ännu flera funktioner och förbättringar. Mer information finns på
https://www.apple.com/se/ipados/ipados-17


En del funktioner kanske inte är tillgängliga för alla regioner eller på alla Apple-enheter. Du hittar mer information om säkerhetsinnehållet i Apple-programuppdateringar på
https://support.apple.com/kb/HT201222

iOS 17

iOS 17 är släppt med en kort och en lång beskrivning:

iOS 17 innehåller stora uppdateringar för Telefon, Meddelanden och FaceTime som ger dig nya möjligheter att uttrycka dig när du kommunicerar. Med Standby får du en ny helskärmsupplevelse med överskådlig information som kan läsas av på avstånd när iPhone ligger horisontalt under laddning. Med AirDrop kan du enklare dela med och ansluta till personer i omgivningen, och använda NameDrop till att dela kontaktinformation. Det förbättrade tangentbordet gör att du kan skriva text snabbare och enklare än någonsin. iOS 17 innehåller också uppdateringar för Widgetar, Safari, Musik, AirPlay med mera.

Information om säkerhetsinnehållet i Apple-programuppdateringar finns på https://support.apple.com/kb/HT201222

respektive

Telefon
Med Kontaktaffisch kan du skapa en anpassad bakgrund som visas på andra personers enheter när du ringer dem.

Meddelanden
I iMessage-appen Märken hittar du alla dina märken, inklusive animerade märken, Memoji, Animoji, emojimärken och märkespaket från tredje part.
Skapa animerade märken genom att lyfta ut huvudmotivet från bilder eller videor och stilsätta dem med effekter som Glansig, Bubblig, Tecknad och Kontur.
Avstämning skickar automatiskt en notis till en familjemedlem eller vän när du kommit fram till en viss plats, och kan dela upplysningar ifall du blir försenad.
Transkribering av ljudmeddelanden är tillgängligt för ljudmeddelanden som du tar emot, så att du kan läsa dem direkt och lyssna på dem senare.
Förbättringar i Sök hjälper dig att hitta meddelanden snabbare genom att du kan kombinera sökfilter som personer, nyckelord och innehållstyper som bilder eller länkar så att du hittar exakt det du letar efter.
Svep till höger på en bubbla om du vill svara på det specifika meddelandet.
Rensning av engångsverifikationskoder raderar automatiskt verifikationskoder från appen Meddelanden när de har använts med autofyll i andra appar.

FaceTime
Lämna ett video- eller ljudmeddelande så att du får fram precis det du vill ha sagt när någon inte svarar på ditt FaceTime-samtal.
Använd iPhone som kamera och ha FaceTime-samtal på Apple TV (Apple TV 4K andra generationen och senare).
Reaktioner sprider ut 3D-effekter som hjärtan, ballonger och konfetti med mera runt dig under ett videosamtal och kan utlösas med gester.
Använd videoffekter till att justera intensiteten när du använder studioljus och porträttläge.

Standby
Helskärmsupplevelse med överskådlig information som klockor, bilder och widgetar utformade för att kunna läsas av på avstånd när iPhone ligger horisontalt och laddas på platser som nattduksbordet, köksbänken eller skrivbordet.
Det finns en mängd olika stilar för klockor, som digital, analog, solen, flytande och världsklocka, med element som du kan anpassa, t.ex. accentfärgen.
Bilder visar automatiskt slumpmässigt utvalda bilder från dina bästa bilder, eller ett specifikt album som du väljer själv.
Widgetar visar lättläst information även på avstånd och placeras i smarta travar som visar rätt information vid rätt tillfälle.
Med nattläget får klockor, bilder och widgetar en röd ton vid svagt ljus.
Föredragen vy med MagSafe-laddare kommer ihåg dina inställningar för varje plats du laddar med MagSafe, vare sig det är en klocka, bilder eller widgetar.

Widgetar
Med interaktiva widgetar kan du utföra åtgärder direkt via widgeten, som att markera en påminnelse som slutförd, genom att trycka på den på hemskärmen, på låsskärmen eller i standby.
Med iPhone-widgetar på Mac kan du lägga till widgetar från iPhone på skrivbordet på datorn.

AirDrop
Med NameDrop kan du utväxla kontaktinformation med någon genom att helt enkelt hålla era iPhone-enheter nära varandra.
Ett nytt sätt att initiera AirDrop gör det möjligt att dela innehåll eller starta en SharePlay-session via AirDrop genom att hålla era iPhone-enheter nära varandra.

Tangentbord
Autokorrigeringar är enklare att redigera. Korrigerade ord stryks under tillfälligt och du kan återgå till det du skrev först med bara ett tryck.

Safari och lösenord
Med hjälp av profiler särskiljs ditt surfande för t.ex. arbete och privat bruk så att historik, cookies, tillägg, flikgrupper och favoriter hålls separerade.
Förbättringar i Privat surfning inkluderar låsning av privata surfningsfönster när du inte använder dem, blockering av kända spårare och borttagning av identifierande spårning från webbadresser.
Med delning av lösenord och lösennyckel kan du skapa en lösenordsgrupp som du sedan kan dela med betrodda kontakter och som uppdateras när medlemmar i gruppen gör ändringar.
Autofyll för engångsverifikationskoder från Mail i Safari så att du kan logga in utan att lämna webbläsaren.

Musik
Med SharePlay kan alla enkelt styra och spela upp Apple Music i bilen.
Använd övertoning och få en mjuk övergång mellan låtar genom att tona ut den låt som spelas samtidigt som att nästa tonas in, så att musiken aldrig tystnar.

AirPlay
Med en intelligent AirPlay-enhetslista är det nu ännu enklare att hitta rätt AirPlay-kompatibel TV eller högtalare genom att enheterna visas i relevansordning, baserat på vad du föredrar.
Föreslagna enhetsanslutningar för AirPlay visas aktivt för dig som notiser så att det blir ännu smidigare att ansluta till de AirPlay-enheter du föredrar.
Anslutningen mellan den mest relevanta AirPlay-kompatibla enheten och din iPhone sker automatiskt så att allt du behöver göra är att trycka på ”Spela upp” när du vill börja njuta av ditt innehåll.

AirPods
Adaptivt ljud är ett nytt lyssningsläge som dynamiskt blandar aktiv brusreducering och transparens för att skräddarsy upplevelsen av brusreducering efter omgivningsmiljön (AirPods Pro (andra generationen) med fast programvara version 6A300 eller senare).
Personanpassad volym justerar medieinnehållets volym utifrån miljön och den typ av lyssningsupplevelse du föredrar över tid (AirPods Pro (andra generationen) med fast programvara version 6A300 eller senare).
Konversationsfokus sänker medievolymen och förstärker rösterna på personer som står framför användaren, samtidigt som bakgrundsljudet tonas ned (AirPods Pro (andra generationen) med fast programvara version 6A300 eller senare).
Stäng av eller slå på ljudet på mikrofonen genom att trycka på armen på AirPods eller på Digital Crown på AirPods Max under ett pågående samtal (AirPods (tredje generationen), AirPods Pro (första och andra generationen) eller AirPods Max med fast programvara version 6A300 eller senare).

Kartor
Med offlinekartor kan du välja ett område du vill visa, söka i och utforska rik information om platser och sedan hämta så att du kan använda allt även när iPhone inte är ansluten till Wi‑Fi eller mobilnätet.
Förbättringar i elbilsnavigering ger rutter baserat på tillgången till elbilsladdare i realtid för de laddare som stöds.

Hälsa
Med reflektion i sinnestillstånd kan du logga dina tillfälliga känslor och dagliga sinnesstämningar, välja vilka faktorer som påverkar dig mest och beskriva dina känslor.
Interaktiva diagram ger dig insikter om ditt sinnestillstånd, hur det har förändrats över tid och vilka faktorer som kan ha påverkat sådant som träning, sömn och mindfulness-minuter.
Självskattningstester för psykisk ohälsa kan hjälpa dig att förstå din aktuella risk för depression och ångest, och om du kan dra nytta av att få stöd och hjälp.
Skärmavstånd utnyttjar den TrueDepth-kamera som används för Face ID till att uppmuntra dig att öka avståndet till enheten och på så vis undvika ansträngda ögon och minska risken för närsynthet hos barn.

Integritet
Varningar för känsligt innehåll kan aktiveras för att förhindra att bilder som innehåller nakenhet oväntat visas för användaren i Meddelanden, AirDrop, kontaktaffischer i appen Telefon och i FaceTime-meddelanden.
Utökat skydd för kommunikationssäkerhet för barn kan nu utöver bilder också upptäcka video som innehåller nakenhet som barn kan få eller försöka skicka i Meddelanden, AirDrop, kontaktaffischer i appen Telefon, FaceTime-meddelanden och systemets bildväljare.
Förbättrade behörigheter för delning ger dig ännu mer kontroll över vad du delar med appar, med en inbäddad bildväljare och endast skrivtillgång för Kalender.
Med skydd för länkspårning tas den extrainformation som vissa webbplatser använder i sina webbadresser för att spåra dig mellan olika webbplatser bort från länkar som delas i Meddelanden, Mail och vid privat surfning i Safari, utan att länkarnas funktion påverkas.

Hjälpmedel
Åtkomststöd presenterar appar och upplevelser med tydligare fokus på de viktigaste funktionerna i iPhone och FaceTime, Meddelanden, Kamera, Bilder och Musik. Upplevelsen blir lättillgängligare med stor text, visuella alternativ samt val av fokusområden.
Med Tal i realtid kan du skriva vad du vill säga och få det uppläst i telefonsamtal, FaceTime-samtal och när du pratar ansikte mot ansikte med någon annan.
Med läget Peka och tala i appen Förstorare kan du använda iPhone till att läsa upp text på fysiska objekt med små etiketter, som knappsatser på dörrar och knappar på hushållsapparater.

Den här versionen innehåller även andra funktioner och förbättringar:

Husdjur i albumet Personer i Bilder hanteras som enskilda individer i albumet, precis som vänner och släktingar.
I widgeten Fotoalbum kan du välja ett enskilt album från appen Bilder som sedan visas i widgeten.
Med delning av föremål i Hitta kan du dela en AirTag eller ett Hitta-nätverkstillbehör med upp till fem andra personer.
Aktivitetshistoriken i Hem visar den senaste historiken för dörrlås, garageportar, säkerhetssystem och kontaktsensorer.
Inbäddade PDF-filer och skannade dokument i Anteckningar visas med hela sin bredd, så att du enkelt kan visa och märka dem.
Nya Memoji-märken i Tangentbord inkluderar gloria, småler och tittut.
När du söker efter en app i Spotlight ger de bästa träffarna appgenvägar till nästa åtgärd.
En omgjord delningsflik i Fitness ger en översikt över dina vänners aktiviteter, som uppnådda träningsmål och belöningar.
Med inloggning med e-postadress eller telefonnummer kan du logga in på iPhone med valfri e-postadress eller telefonnummer som finns registrerat på ditt Apple‑ID-konto.
Nya ritverktyg i Freeform inkluderar en reservoarpenna, vattenfärgspensel, linjal med mera för att skapa uttrycksfulla tavlor.
Optimering av olycksdetektering (iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max)

En del funktioner kanske inte är tillgängliga för alla regioner eller på alla Apple-enheter. Mer information finns på
https://www.apple.com/se/ios/ios-17

En del funktioner kanske inte är tillgängliga för alla regioner eller på alla iPhone-modeller. Information om säkerhetsinnehållet i Apple-programuppdateringar finns på
https://support.apple.com/kb/HT201222

iOS 15.7.9 och iPadOS 15.7.9

iOS och iPadOS 15.7.9 är släppt och innehåller viktiga säkerhetsförbättringar.

macOS Monterey 12.6.9

macOS Monterey 12.6.9 är släppt med viktiga säkerhetsuppdateringar.

macOS Big Sur 11.7.10

macOS Big Sur 11.7.10 är släppt med viktiga säkerhetsuppdateringar.

watchOS 9.6.2

watchOS 9.6.2 är släppt och innehåller säkerhetsuppdateringar.

iOS och iPadOS 16.6.1

iOS och iPadOS 16.6.1 är släppta och innehåller viktiga säkerhetsuppdateringar.

macOS Ventura 13.5.2

macOS 13.5.2 Ventura är släppt med viktiga säkerhetsuppdateringar.