MacCare

Fixar din Mac!

iMovie 10.1.4

iMovie 10.1.4 är släppt med en buggrättelse: "Ett stabilitetsproblem som vissa användare upplevde efter att de uppgraderat från en äldre version som innehöll delade filmer eller trailrar har åtgärdats"

iMovie 10.1.1

iMovie 10.1. är släppt och:
• Åtgärdar ett problem med YouTube-delning som kunde leda till att användare med flera konton inte kunde logga in.
• Åtgärdar ett problem som kunde göra att det inte gick att justera vitbalans i klipp.
• Sony XAVC S-klipp som har spelats in med 100 bildrutor/s och klipp med 120 bildrutor/s spakas nu upp korrekt.
• Åtgärdar ett problem som kunde leda till fel när stillbilder visades.
• Klipp kopieras nu när de dras från behållaren Projektmedier till händelser i bibliotekslistan.

iMovie, iPhoto, Garageband

De program om finns kvar från iLife-tiden uppdaterades i går, den enda som går att installera på 10.9.5 är Garageband. Uppdateringarna för iPhoto och iMovie gå bara på 10.10 Yosemite.

iMovie 10.0.5

iMovie 10.0.5 släpptes igår med följande beskrivning: ”Den här uppdateringen innehåller förbättringar av iCloud-kompatibiliteten för iMovie Theater”.

iMovie 10.0.4

iMovie 10.0.4 kom ut i går. Uppdateringen ”förbättrar stabiliteten och löser problem som kunde göra att iMovie oväntat avslutades”.

iMovie 10.0.3

iMovie 10.0.3 är släppt med diverse förbättringar både i stabilitet och funktioner. Mer info här: <https://itunes.apple.com/se/app/imovie/id408981434?mt=12>

Garageband 10.0.2

Garageband uppdateras idag till 10.0.2 med lite småfixar, möjlighet att exportera till MP3, tre nya trumslagare och trumset.

iMovie 10.0.2

iMovie 10.0.2 är släppt via Programuppdatering. Den löser en del problem så använder du iMovie är det antagligen värt att uppdatera.

iWork och iLife

iWork och iLife för både iOS och Mac OS X uppdateras till nya versioner i kväll.

iLife för iOS

Apple har släppt uppdateringar för iLife för iOS där iMovie, GarageBand och iPhoto ingår. Troligen hänger det ihop med iOS 7 som väntas inom kort.

iMovie 9.0.9

Apple har släppt en iMovie-uppdatering för att bland annat åtgärda kameraproblem och förbättra kompatibiliteten med iMovie för iOS. Den nya versionen heter 9.0.9.