MacCare

Fixar din Mac!

iTunes 11.0.2

Apple har släppt iTunes 11.0.2, det står inte mycket om vad som är nytt men enligt uppgift finns det stöd för den Caching Server som finns som en del i OS X Server.

Nya Javaversioner, igen

Apple har släppt nya Java-versioner igen, problemen med Java i webbläsaren är större än de borde behöva vara. Uppdatera med Programuppdatering i Apple-menyn.

iOS 6.1.2

Apple har släppt iOS 6.1.2 i kväll. Uppdateringen åtgärdar problem med onödigt hög nätverkstrafik i samband med användning av Exchange-konton.

Apple prissänker

I dag har Apple sänkt priserna på en del bärbara modeller. Det ser ut som om alla Retina-modeller prissänkts, en del rejält dessutom. 13” med Retina-skärm finns nu från 13495:- ink moms. MacBook Air 13” med 256 GB SSD har också sänkts. Vissa modeller har också fått lite vassare processorer. Kontakta din favoritleverantör för mer info. Apple Store

Office 2011 14.3.1

Office 2011 14.3.1 har precis kommit ut, uppdateringen åtgärdar ett problem med licenshanteringen. Uppdateringen är på drygt 100 MB. Installationen görs enklast med Microsoft AutoUpdate, välj ”Sök efter uppdateringar” i Hjälp-menyn i något av Office-programmen så startar Microsoft AutoUpdate.

iOS 6.1.1 för iPhone 4S

Apple har släppt iOS 6.1.1, men bara för iPhone 4S. Det är för att åtgärda ”cellulär performance and reliability”. Den lilla infon finns här: http://support.apple.com/kb/DL1631

AirPort-verktyg 6.2

Apple har släppt Airport-verktyg 6.2 med lite nya småfinesser, bland annat att kunna utöka gästnätverk, lägga till WPS-kompatibla skrivare och ”förbättrat internationellt stöd”.